Indkøbskurv 0

Handelsbetingelser

Nedenstående vilkår er gældende for 2017. Watchbands Danmark er ejet af den danske virksomhed Lyng Group ApS.

CVR nr: 37033944

Email: watchbandsdk@gmail.com.dk (Alle ugens dage)

Tlf: 26 37 08 99 (man - fre 11 - 14:30)

Adresse: Tarupvej 57 - 5210 Odense NV

 

Priser

Alle de oplyste priser er inklusiv moms. Virksomheden kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt.

 

Levering af produkter

Vi bestræber os på at kunne levere vores produkter til vores kunder i løbet af 1-5 arbejdsdage.

 

Watchbands Danmark giver FRI fragt i Danmark på alle ordre hvis du køber for over 199 kr. Køber du for over 399 kr., sender vi din ordre med GLS. Vi pakker og sender alle vores ordre inden for 24 timer efter, at vi har modtaget ordren, dog undtaget weekend og helligdage. De fleste af alle vores leverancer sendes med PostDanmark, BEMÆRK..Alle pakker der sendes med PostDanmark er på kundens eget ansvar, vi anbefaler alle at vælge GLS, da varen så er forsikret og kan trackes.

 


Forsendelse i Danmark:

Danske ordre bør ankomme 1-5 hverdage efter, at vi har sendt din ordre afsted og vil omfatte produkter svarende til hvad du har bestilt. Sendes din pakke med GLS bør du modtage den dagen efter, at vi har sendt din pakke afsted, men der kan gå op til 2 dage.  Vi sender din pakke afsted samme dag, hvis du bestiller inden kl. 13:00

 International forsendelse:

Watchbands Danmark leverer også til hele verden. Internationale ordre bør ankomme 7-15 dage efter, at vi har sendt din ordre afsted og vil omfatte produkter svarende til hvad du har bestilt. Eventuelle importtold, skatter eller gebyrer som kan forekomme, er kundens eget ansvar.

 

Betaling

Hos Watchbands Danmark tilbyder vi vores kunder at handle via Quickpay, som understøtter korttyperne: Dankort, Visa, Mastercard, Paypal, Maestro, JCB, American Express, Viabill og Mobilepay.

Der pålægges ikke kortgebyr på nogle betalinger. 

Betalingsbeløbet hæves først når ordren er afsendt. 

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

 

Fortrydelsesret og refundering af dine penge

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dato hvor du modtager varerne.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode,
udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til watchbandsdk@gmail.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag,
du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur,
selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du kun kan få en forholdsmæssig del af fragtomkostningerne tilbage, svarende til fordelingen mellem det antal varer du sender tilbage, og det antal du beholder.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen
tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en
skade under transporten.

 

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

  

 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke
ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til: 

Lyng Group ApS

Adresse: Tarupvej 57 - 5210 Odense NV

Tlf: 31 53 18 00

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor
rimelig tid, hvilket vil sige, inden to måneder efter du har konstateret manglen. Ved berettiget reklamation betaler vi omkostningerne og bytter produktet.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til: 

Lyng Group ApS

Adresse: Tarupvej 57 - 5210 Odense NV

Tlf: 31 53 18 00

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Personoplysninger

Lyng Group ApS er ansvarlig for håndteringen af de personoplysninger, der oplyses af vores kunder. Vi behandler alle kundens personoplysninger strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i op til 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger persondataloven, hvilket betyder, at du til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Personlige oplysninger opbevares krypteret. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en e-mail til vores kundeservice (watchbandsdk@gmail.com). Det er udelukkende personer, der er tilknyttet Lyng Group ApS, som har adgang til disse data (dine bestillinger og hvilke adresser, du kunne have bestilt varer til).

Den dataansvarlige på watchbandsdanmark.dk er adm. direktør i Lyng Group ApS: Benjamin Lyng.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte adm. direktør Benjamin Lyng på tlf: 31 53 18 00. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Kundeservice

Kom hurtigt i kontakt med kundeservice ved at gå til ”Kontakt” i menuen i toppen. Kundeservice kan også hjælpe dig med at skræddersy en leveringsservice, som passer til dig.  Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe med spørgsmål til vores produkter. Vi kan træffes via e-mail, som også er angivet nederst på denne side.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 23/10-2017

 

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Watchbands Danmark / Lyng Group ApS
Adresse: Tarupvej 57
5210 Odense NV
Tlf: 31 53 18 00
E-mail: watchbandsdk@gmail.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale
om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________